Sjukskriven

Idag var det tid för ett möte med min psykolog och nya läkare. Jag har bara träffat psykologen två gånger innan men hon verkar bra. 

Dagen började med att lämna Ellie på förskolan 09.00. Därefter gick jag hem till min lillasyster för lite mys. Hon hade fullt upp med att sminka sig & göra sig redo inför valborgsfirande i Lund. Jag själv blev sugen på att hitta på något, lite svårt dock när jag hade tid 14.00. Men slog en signal till min kära mamma och beslöt mig för att mysa lite med henne i staden då hon redan befann sig där. 

Så det blev lite shopping, njöt av en cider i solen och rökte alldeles för många cigaretter då jag var något fruktansvärt nervös inför mötet. 

Men mötet gick bra. Min nya läkare är jätteduktig och förstående. Så nu har vi höjt dosen på min ena medicin. Och jag har även fått fortsatt sjukskrivning till den 30 juni. Har varit sjukskriven nu sedan den 12 april, om jag inte minns fel. Mina studier påbörjar jag igen i augusti och kommer vara klar i november, förhoppningsvis. 

Nu ska jag nanna kudden efter en utmattande dag. Som tur är sov jag lite när Ellie somnade, villket var redan 17.00. Dock resulterade det i att vi missade majbålet. Men jag ville verkligen inte väcka min prinsessa som sov så sött  

sabinakanske.blogg.se

En helt fantastisk mamma till en liten flicka på 2.5 år. Älskar allt som har med kläder att göra, både till små och stora. I min blogg öppnar jag upp mig, så förvänta er ingen opersonlig blogg som inte vågar skriva om sitt privatliv. Följ oss genom alla våra motgångar, äventyr och inspireras. Vill du kontakta mig? [email protected] Finns även på instagram. Sabinakanske

RSS 2.0